Lindholm Service startSTARTSIDAN

Hemstädning & tjänster i hemmet

Vårt mål är att ger den bästa tänkbara hemstädning så ni kan få tid över till familj och fritid.

Livet kan vara hektiskt, det vet vi mycket väl. Låt oss vara er hjälpande hand i vardagen. Vi vill erbjuda er lyxen att få komma en efter en lång arbetsvecka till ett skinande rent hem.  Kanske behöver ni även avlastning med trädgårdsarbete, snöskottning, inhandling av varor, tvätta och stryka kläder. Vi anpassar våra tjänster efter era behov, vi är en pålitlig, noggrann och flexibel partner som finns för att hjälper er med ert hushållsarbete.

 

 

Hemstädning

Tidsbesparande vardag med vår hemstädning

Unna dig lyxen med en regelbunden hemstäd. Ni bestämmer själva hur ofta ni vill ha städning i hemmet, vi kan utföra städning veckans alla dagar. Förutom städning kan vi även hjälpa er med tvätt, strykning, fönsterputs m.m.

Följande ingår i ett hemstäd:

  • Samtlig städutrustning ( Vi använder er dammsugare om det finns husdjur, på grund av allergiskäl)
  • Dammsugning
  • Våttorkning alla golv
  • Badrum rengöring av porslin och ytor, samt putsning av speglar
  • Utvändig torkning, ugn, kylskåp, och kök
  • Invändig torkning mikrovågsugn
  • Soptömming
  • Renbäddning vid önskemål

 

Storstäd

En städning av husets alla ytor

Storstäd är en djupare rengöring av hemmet, vi flyttar möbler, städar alla skrymslen och vrår. Vi rekommenderar att man kombinerar veckostäd med en storstäd 2 gånger per år. Vid dessa tillfällen passar det bra att även putsa alla fönster.

Hur mycket kostar det?

Flyttstädning i sundsvall

 

Flyttstäd

Flyttstäd med besiktningsgaranti

Vi erbjuder en flyttstäd enligt Mäklarsamfundets riktlinjer och med en besiktningsgaranti. När man lämnar över sitt hem är det mycket både invändigt, samt utvändigt som ska vara lämnas över på ett visst sätt. Vi har bra koll på vad som krävs och tar fullt ansvar för er flyttstäd så ni kan fokusera på er flytt och ert nya hem.

Akutstädning

När det behövs snabb hjälp

Ibland kör det bara i hop sig, då finns vi tillhands för en snabb utryckning. Vår målbild är att inom 24 timmar kunna utföra en städning i ert hem när det behovet finns. Hör av er så gör vi allt vi kan för att hjälpa er.

 

 

 

Hundpassing

 

 

Hundpromenader

Har det kört i hop sig? Vi hjälper er med hundpromenader

Ibland får man inte ihop det, då vet ni att vi alltid finns till hands för att ta era hundar på en promenad. Vi är själva djurägare och har en livslång erfarenhet av hundar och andra djur. Så vi tar med glädje er hund på en uppfriskande promenad.

 

 

Vaktmästaren

En hemmets vaktmästare till er tjänst

I vår arbetsgrupp har vi en händig medarbetare. Han kan hjälpa er med enklare hantverkstjänster. Skruva ihop möbler, hänga upp inredning, sätta dit de sista listerna. Även utvändiga arbeten som att bygga en trall, byta ut trasiga brädor, rensa rännor eller liknande.

 

Fönsterputs

När solens strålar letar sig in

När solen letar sig fram på våren, då brukar man märka det filter som ligger i vägen mellan solen och huset insida. Då är det bara att höra av sig till oss så putsar vi era fönster. Det kan även kombineras med en storstäd eller hemstäd.

 

Trädgårdsskötsel

En vacker och ordnad trädgård ger ro

Vi erbjuder enklare trädgårdsskötsel, klippa gräs, kratta, rensa rabatter, kanske behöver ni hjälp med att köra skräp till tippen? Många är bortresta längre perioder på sommarhalvåret, då finns vi där för att hålla efter er trädgård. Vi har även samarbete med trädgårdsarkitekter och florister om ni önskar en mer avancerad hjälp eller konsultation gällande er trädgård.

 

 

 

Prata städning med oss

Vi återkopplar till er, inom 24 timmar*

*Gäller vardagar om ej annat anges.