Lindholm Service startSTARTSIDAN

Bröllop & Evenemang

Lyft ditt evenemang med proffsig personal från Lindholm Service

Agneta Lindholm som idag är i 60 års åldern har arbetat hela sitt liv med service. Redan från tidiga tonår började hon som lärling hos legendariska krögaren Tore Wretman på Operakällaren. Därefter har Agneta ansvarar för 1000-tals evenemang och bröllop. De senaste 30 åren som restaurangchef på Södra berget, ägare och ansvarig för alla evenemang på Stadshuset, Svartviks Herrgård och Grönborgs. Agneta har genom sin långa erfarenhet möjlighet att hjälpa er med hela evenemanget, men även bistå med t ex en kock, bartender, dj, servering, underhållning, projektledning. Vad än ditt event behöver har vi kompetensen. 

 

Bröllop

Personal och assistans till bröllop

Vi kan hjälpa er med allt från komplett bröllopshjälp till att assistera med personal. Kanske planerar du ett trädgårds-bröllop och behöver hjälp med logistiken. Det är mycket som ska ordnas som t ex tält, möbler, dekorationer, ljud, bild. Kanske en privat kock som lagar er mat? Eller serveringspersonal, en egen bartender, fotograf, florist, dj eller underhållning. Vad ni än kan tänkas behöva hjälp med, så har vi lång erfarenhet och bra kunskap om det mesta som hör till ett fantastiskt bröllop. Ett bröllop är ett livslångt lyckligt minne för er och era gäster.

 

Festhjälpen

Kompetent personal till er fest

Planerar du en festlighet av något slag? Då kan verkligen ett erfaret proffs inom sitt område vara det som lyfter festen till en ny nivå. Samtidigt ger det dig tid att ta hand om dina gäster och njuta av tillställningen. Vi kan erbjuda privat kock, bartender, dj, serveringspersonal, underhållning.

 

Prata städning med oss

Vi återkopplar till er, inom 24 timmar*

*Gäller vardagar om ej annat anges.